eco sustainability

lip. 19 2024
BEZPŁATNY WEBINAR BUREAU VERITAS   ||   17 WRZEŚNIA   ||   GODZ.: 10:30 -12:00

TŁO SPOTKANIA:

Rozporządzenie (UE) 2023/1115 Parlamentu Europejskiegoi Rady w sprawie udostępniania na rynku unijnym i wywozu z Unii niektórych towarów i produktów związanych z wylesianiem i degradacją lasów weszło w życie 29 czerwca 2023 r. Przepisy zaczną obowiązywać od 30 grudnia 2024 r.

Jeśli chcą Państwo dowiedzieć się jak nowe obowiązki wpłynął na branżę drzewno-papierniczą, zapraszamy do udziału w wydarzeniu, które pozwoli Państwu na lepsze zrozumienie nowowprowadzonych przepisów oraz przygotowanie się do ich wdrożenia.

PLAN SPOTKANIA:
  1. Ważne daty
  2. Kogo dotyczy rozporządzenie?
  3. Wymagania dla operatorów i podmiotów handlowych
  4. Wsparcie Bureau Veritas Polska Sp. z o.o. w spełnieniu wymagań EUDR
Prowadzący:

Łukasz Błahuta - Business Unit Manager Wood Industry
Audytor z wieloletnim doświadczaniem w ramach systemów kontroli pochodzenia produktów drzewnych i papierniczych. W ramach obowiązków odpowiada za przeglądy techniczne i decyzje certyfikacyjne dla takich regionów jak: Europa, Ameryka Płn i Płd, Bliski Wschód.  Absolwent studiów podyplomowych na kierunku: Zarządzanie Jakością oraz Drewno-Surowiec i Technologia. W branży certyfikacyjnej od 2007 roku.

Do zobaczenia na webinarze!

Zarejestruj swój udział w webinarze

* Pola wymagane